Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 20.000 TL ihtiyaç kredisi! Hemen başvurabilirsiniz

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 20.000 TL ihtiyaç kredisi! Hemen başvurabilirsiniz
Türkiye’de vatandaşların finansal olarak zor günler geçirmeleri karşısında kamu bankalarının harekete geçtikleri bildirildi. Kamu bankaları yıl sonu...
Türkiye’de vatandaşların finansal olarak zor günler geçirmeleri karşısında kamu bankalarının harekete geçtikleri bildirildi. Kamu bankaları yıl sonu sürprizi olarak vatandaşlara küçük limitlerde ihtiyaç kredisi kampanyası başlattılar. Bu kapsamda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kampanyalarını duyurdular.

DESTEK KREDİSİ GİBİ KREDİ KAMPANYASI!

Finansal olarak zor durumda kalan vatandaşlara destek kredisi gibi kredi kampanyaları haberi kamu bankalarından geldi. Kamu bankalarının açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyaları ile müşteriler nakit desteği temin edebiliyorlar. Üstelik bu nakit desteklerinin maliyetleri de yüksek olmuyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’a başvuru yapan vatandaşlar bu finansman desteğine kolay bir şekilde erişebiliyorlar.

ESNEK ÖDEME PLANI TERCİH EDİLEBİLİYOR

Türkiye’nin ekonomik ortamında vatandaşların önemli bir kısmı ödeme güçlüğü yaşıyorlar. Bu ödeme güçlüğü ise esnek ödeme imkanlarını ihtiyaç kredilerinde çok daha önemli bir yere taşıyorlar. İhtiyaç kredisi çeken müşterilere kamu bankaları esnek ödeme imkanları sunuyorlar. Bu krediler çekilirken sadece aylık eşit taksitli ödeme planını seçmek zorunluluk olmuyor. Vatandaşlar artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli veya serbest ödemeli ödeme planlarını tercih edebiliyorlar.

DÜŞÜK FAİZ POLİTİKASI UYGULANIYOR

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından müşterilere kullandırılan ihtiyaç kredilerinde düşük faiz politikası uygulanıyor. Bu kapsamda müşteriler Halkbank’tan aylık yüzde 1,79 faizle, Ziraat Bankası’ndan aylık yüzde 1,94, Vakıfbank’tan da aylık yüzde 1,91 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu ihtiyaç kredisi maliyetleri bankacılık piyasasının ortalama maliyetlerinin altında yer alıyor.

ZİRAAT BANKASI 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Ziraat Bankası’nın aylık ihtiyaç kredisi faizinin yüzde 1,94 olduğu bildirildi. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi çekenler bu bankaya 839 TL aylık taksit ödüyorlar.

HALKBANK 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 1,79 olarak açıklandı. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 814 TL olarak hesaplanırken toplam kredi maliyeti 29.336 TL oluyor.

VAKIFBANK 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Vakıfbank’tan 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde müşterilere aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu kredisinin aylık taksiti 834 TL olarak hesaplanıyor. Toplam kredi maliyetinin ise 30.035 TL olduğu bildirildi.
DESTEK KREDİSİ GİBİ KREDİ KAMPANYASI! Finansal olarak zor durumda kalan vatandaşlara destek kredisi gibi kredi kampanyaları haberi kamu bankalarından geldi. Kamu bankalarının açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyaları ile müşteriler nakit desteği temin edebiliyorlar. Üstelik bu nakit desteklerinin maliyetleri de yüksek olmuyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’a başvuru yapan vatandaşlar bu finansman desteğine kolay bir şekilde erişebiliyorlar.