Ziraat Bankası Duyurdu: 4 Farklı Paketle İhtiyaç Kredisi Geliyor

Ziraat Bankası Duyurdu: 4 Farklı Paketle İhtiyaç Kredisi Geliyor
Pek çok vatandaş, ihtiyaç kredisine başvuru yapabilmek için bankaları araştırmaya devam ediyor. Hangi bankadan kredi almanın daha avantajlı olduğunu araştıranlar...

Pek çok vatandaş, ihtiyaç kredisine başvuru yapabilmek için bankaları araştırmaya devam ediyor. Hangi bankadan kredi almanın daha avantajlı olduğunu araştıranlar için, Ziraat Bankası yeni paketlerini açıkladı. Banka, 4 ayrı paketle vatandaşa kredi verecek. Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Ziraat Bankası, müşterileri için yeni kredi imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kredi imkanları arasında yeni paketlerin de yer aldığını duyuran banka, 4 farklı türde kredi imkanı sağlayacak. Bankanın sunduğu paketlerin miktarı 10 bin TL ile 40 bin TL arasında değişiyor. Vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarına göre diledikleri paketi seçebiliyorlar.

Ziraat Bankası Kredi Paketlerinden Nasıl Faydalanabilirim?

Farklı bütçeler için, farklı kredi imkanları sunmakta olan Ziraat Bankası, 10 bin TL ile 40 bin TL arasında sunacağı 4 farklı kredi paketiyle vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor. Ancak bu hizmetten faydalanabilmek için gereken bazı koşullar bulunuyor. Bu koşullardan ilki ise bankanın müşterisi olmak. Bankanın gerek gördüğü tüm şartlara uygun olan Ziraat Bankası müşterileri, bu kredi paketlerine başvuru yapabilecek. Kişiler, ihtiyaç duymuş oldukları nakit desteğini, bu kredi kampanyası ile kolayca alabilecek. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, gerek internet bankacılığı aracılığıyla gerekse bankanın şubelerine giderek, bu krediye başvuru yapabilecekler. Böylece krediye başvuru işlemi, 7/24 yapılabilecek.

Krediye Başvurmak İçin İstenen Şartlar

Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu bu kredi kampanyasından faydalanmak için, kişilerin bazı şartları taşıması bekleniyor. İstenen şartları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Ziraat Bankası müşterisi olmak,
  • Çalışanların en az 6 aydır sigortasının olması
  • Emeklilerin maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıması

Emekli maaşı Ziraat Bankası’nda olan kişiler, bu kampanyadan faydalanırken, kredi notları göz önüne alınmayacak. Farklı seçenekleri bulunan bu krediye başvuru yapmak isteyenler, eğer banka şubelerine gidecekler ise yanlarına kimlik ve gelir belgelerini almalılar. İnternetten yapılan başvurular için ise buna gerek kalmayacak. Üstelik internet bankacılığı sayesinde, 24 saat boyunca krediye başvuru yapmak mümkün olacak. Yapılan başvurular, banka tarafından uygun görülürse onaylanacak ve onaydan sonra kişiler nakit desteklerini alabilecekler.