Trader’lar Bu 3 Coini Bırakıyor! Diğer 2 Altcoin’e Kayıyorlar!

Trader’lar Bu 3 Coini Bırakıyor! Diğer 2 Altcoin’e Kayıyorlar!
Federal Reserve'in yavaşladığını gösteren ABD istatistiklerinin yayınlanmasının ardından, kripto para piyasası küresel olarak toparlanmaya başladı. Bir kripto para analiz aracı olan Santiment, traderların artık Cardano, Binance Coin ve Bitcoin (BTC) ile ilgilenmediğini iddia ediyor. İki Altcoin fikri yine de destek kazanıyor.

Ticaret odağı Bitcoin, Binance ve ADA'dan iki rakip kripto para birimine geçti. Alınan bilgilere göre, ABD makroekonomik istatistiklerinin yayınlanmasından bu yana piyasa toparlandı. Kripto para piyasası takip sitesi CoinMarketCap'e göre, dünya çapındaki kripto piyasası değeri son 24 saat içinde artmaya başladı. Basın tarihi itibariyle kripto para piyasasının değeri 830 milyar doları aştı. En iyi kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) pazar hakimiyeti de son 24 saat içinde arttı. Bitcoin'in pazar payı ise %39.60 seviyesinde.

Bugün bu bilgiyi sağlayan Santiment'e göre, kripto para piyasasındaki tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri "bağımsız yönlerde çok fazla sıçradı". Kripto analitiği web sitesine göre, şu anda hem Ethereum (ETH) hem de Ripple (XRP) için "coşkulu bir kalabalık hissi" var. Tüccarların Cardano, Binance Coin ve Bitcoin ile daha az ilgilendiğini de sözlerine ekledi. Santiment, geleneksel olarak düşüş eğilimli Altcoin projelerinin genel olarak daha iyi performans gösterdiğine dikkat çekti.

Kripto Para Birimleri Fiyat Açısından Nasıl Performans Gösteriyor?

Son 24 saat içinde Ethereum'un fiyatı artarken XRP'nin fiyatı bir miktar düştü. Yayınlandığı tarihte, XRP'nin fiyatı %0,70 düşerek 0,3417 dolara düştü. Öte yandan ETH'nin fiyatı son 24 saatte %0,50 artarak 1.270 dolara yükseldi. Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ve Bitcoin (BTC) bu süre zarfında fiyat artışları gördü. En popüler kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) fiyatı şu anda %0,20 artışla 16.977 $'a yükseldi. BNB %3,3 gibi büyük bir artış gösterdi ve şu anda 270,15 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte ADA'nın maliyeti %5,44 oranında önemli ölçüde arttı. Bu sıralar ADA fiyatı 0,2915 dolara yükseltti. Bitcoin fiyatı şu anda 9 günlük EMA çizgisinin üzerinde işlem görüyor.