TOKİ'den milyonlarca vatandaşa 500 TL ödeme! Paranızı anında çekebilirsiniz

TOKİ'den milyonlarca vatandaşa 500 TL ödeme! Paranızı anında çekebilirsiniz
TOKİ açıklamasıyla, çekilişte adı geçmeyenlere başvuru parası iade edildi. Hesaplara aktarılan fonlar hakkında genel bilgi verildi. Piyangolardaki bu...

TOKİ açıklamasıyla, çekilişte adı geçmeyenlere başvuru parası iade edildi. Hesaplara aktarılan fonlar hakkında genel bilgi verildi. Piyangolardaki bu durum, çekilişi kazanamayan vatandaşlar için geçerlidir. Yani bölgenizde çekiliş olursa ve isminiz yayınlanmazsa paranız hesabınıza geri yatacaktır. 500 lira ödemeyi banka hesabınızdan kontrol edebilirsiniz. Milyonlarca vatandaşın ev sahibi olmak için projeye başvurduğu ve 500 TL kayıt ücreti ödediği biliniyor.

TOKİ KAYIT PARA İADESİ NE ZAMAN?

TOKİ'nin kayıt veya başvuruyu 5 iş günü içerisinde hesaplara aktardığını bildirdi. Bu gelişme sonucunda TOKİ'nin ödemeler konusunda vatandaşlara zarar vermediği ve paranın en hızlı şekilde ödendiği bildirildi.

TOKİ ÜCRET İADESİ NASIL ALINIYOR?

TOKİ iadeleri yetkili banka şubelerine bağlı ATM'lerden çekilebilir. Başvuru ve kayıt için ödenen ücreti ortalama bir hafta içinde alacaksınız. Adınız çekilişte yer almıyor ise en kısa sürede ödeme yapılacaktır. Ödemelerdeki gecikme TOKİ toplu konut projesinin büyük hacminden kaynaklanmaktadır. Ancak para 5 iş günü içerisinde vatandaşlara iade edilecek.