Student Coin (STC) Nedir? Nereden Satın Alınır?

Student Coin (STC) Nedir? Nereden Satın Alınır?
Student Coin tam olarak ne işe yarıyor? Student Coin satılan kripto para borsaları ve platformlar hakkında bilgi verelim. Student Coin'in ICO'su ve güncel fiyatı...

Blockchain teknolojisi, birçok yeni buluşun üretilmesine yardımcı olan merkezi olmayan ürünler sağlayarak finansal manzaradaki radikal değişikliklere katkıda bulundu. Dijital para birimleri, haberlerdeki baskınlıkları ve bağımlılıktaki önemli artış nedeniyle yeni finansal gelecek olarak görülüyor.

Son zamanlarda, Blockchain teknolojisi, gıda endüstrileri, otomobil endüstrisi ve sağlık alanı dahil olmak üzere birçok farklı alanda benimsenmiştir. Ancak yeni olan, bu teknolojinin eğitim süreci dünyasına girişidir.

Eğitim kurumları, ekonomik kalkınmanın itici gücü olan birçok çözüme dayalı yaklaşımları ve fütürist düşünceleriyle gelişiyor ve Blockchain teknolojisine dayalı “Student Coin” projesi, üniversite öğrencilerinin ve akademisyenlere yardımcı olan bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor.

Student Coin (STC) Tarihi

Dijital öğrenci para birimi fikri, Polonya'nın Varşova kentindeki Kosmansky Üniversitesi'nden ortaya çıktı. Bu, birkaç öğrencinin kulüp üyelerini teşvik etmek için bir kod oluşturmasından sonra geldi ve başlangıçta “ALK Student Coin” olarak adlandırıldı ve 2019 yılında büyüyen dijital para birimi için küresel bir isim olan “Student Coin” olarak değiştirildi.

Son birkaç yılda, dijital para kullanıcılarının sayısı dünya çapında 449'dan fazla eğitim kurumunda on binden fazla aboneye ulaştı.

Blockchain Uyumlu Student Coin

Dijital para birimi “STC” fikri, öğrencilere teknolojiyi öğretmeyi ve onlara birçok token sağlamayı amaçlayan Blockchain teknolojisine, akademik kadro ile birlikte ve bu hedeflere yüksek verimlilikle ulaşmak için öğrenciye dayanmaktadır. Student coin, kendi türünde iki tür benzersiz Blockchain teknolojisini birleştirir: Bunlar “Ethereum ve Waves”’dir.

Burada, “Blockchain Ethereum Student Coin”in, aşağıdakiler gibi merkezi olmayan ürünler için değiş tokuşlar ve ticaret dahil olmak üzere birçok hizmet sunabildiğini belirtmekte fayda var: Waves Blockchain teknolojisi olarak benzersiz belirteçler oluşturmak için ihtiyaç duyduğumuz özel blockchain teknolojisinin kolay üretimi amaçlar.

Kuşkusuz, STC, kullanıcı dostu bir sistem oluşturmak için Blockchain teknolojisinin güçlü yönleri arasında köprü kurar ve ayrıca Blockchain teknolojisini de içeren “Delegated Proof of Stake (DPoS”) olarak adlandırılır.

Student Coin (STC) Özellikleri Nelerdir?

STC öğrenci tokeni, blok zinciri teknolojisine göre şifreli eğitim sürecini geliştirmek için eğitim endüstrisinde uzmanlaşmış birçok büyük avantajı vardır. Bu da web sitesinde eğitim panosunun, özellikle birçok Blockchain teknolojisi ve kripto para birimi üzerine eğitim kursunun sağlanmasının belirlenmesine yardımcı olacaktır.

Eğitim kurulu, güvenlik, varlıklar, yatırım, temel bilgiler ve teknoloji dahil olmak üzere 5 farklı bölüme ayrılmıştır ve burada her bölümün öğrencilere blok zincir teknolojisi ve şifreli dijital para birimleri hakkında gerçek bilgiler sağlamaya odaklandığını belirtmekte fayda var. Öğrencilerin teknolojinin nasıl çalıştığını anlamalarına yardımcı olacak yenilikçi bir şekilde eğitim kursları sağlar.

Öğrencinin para birimi ayrıca kısa bir süre içinde piyasaya sürülmesi beklenen “STC Exchange” adlı bir değişim platformu içerir ve tüccarın kripto para biriminde başarılı anlaşmalara çok hızlı bir şekilde erişmesine yardımcı olması ve bu tür dev dijital para birimlerini desteklemesi muhtemeldir.

Bazılarının şimdiye kadar farkında olmadığı şey ise, student coin “STC”nin tokenlerinin STC borsasında özel bir platformda listeleneceği ve bunların desteklenen tokenler ve birçok dijital desteği destekleyen STC cüzdanı ile kolayca değiştirilebileceğidir. Para birimleri, şifreli dijital para birimlerinin güvenli bir şekilde saklanması üzerinde çalışır. Özellikle cüzdanın, cüzdan kullanıcıları için çeşitli analitik verilere izin veren ve tüm son student coin dijital para birimi etkinlikleri hakkında bilgi edinmesine olanak tanıyan bir pano entegrasyonu sağlar.

Ayrıca, cüzdan kullanıcılarının STC borsasında listelenmesi muhtemel yeni tokenler hakkında daha fazla bilgi sağlayan popüler ve karlı tokenleri görüntüleme özelliği de yenidir.

Şu anda student coin, dijital para birimi ekosistemi için bir lansman platformu başlatılıyor ve herkesin kendi jetonlarını oluşturmasına izin verecek çok çeşitli özellikler sağlamak üzere tasarlandı. Öğrenciler STC Exchange platformu aracılığıyla satılabilir tokenler oluşturabilecekler. Onları eğitme sürecini desteklemek için kurumlar da bu tokenleri Student Coin Token Station aracılığıyla sunmaya çalışabilirler.

Student Coin ICO'su

Diğer kripto para birimlerine benzer şekilde, Student Digital Coin, orijinal tokeni için ICO sürecine tabidir ve bu yılın Şubat ayında başlatılan ICO, 110'dan fazla aşamada 28 milyon ABD dolarından fazla para topladı.

İki aydan kısa bir süre içinde, student coin maksimum yaklaşık 21 milyon dolara ulaşmayı başardı ve bu kısa süre içinde token, token başlatma panosuna kaydolan ve ona yatırım yapan birçok müşteri gördü ve müşteri sayısı yaklaşık 95.000 kullanıcıya ulaştı.

Bu büyük gelişmeden sonra, student coin aşağıdaki 2 büyük borsada listelendi:

  • Cointiger
  • UniSwap

Ayrıca, para birimi simgesini aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi diğer iyi bilinen platforma dahil etmek için çalışmalar devam etmektedir:

  • P2PB2B platformu
  • ProBit platformu
  • Queensbit platformu

Student Coin (STC)’deki Son Gelişmeler

Uzmanların ve ekonomik analistlerin analizlerine göre, student coin dijital para birimi büyümeye devam edecek ve blok zinciri teknolojisi kısa süre önce "Google" mağazasında özel bir uygulama başlattı. Bu da kullanıcılara mobil kullanıcılar için benzersiz bir deneyim ve kullanıcı sayısı için benzersiz bir deneyim sunuyor. Uygulama indirmeleri 30.000'den fazlaya ulaştı. 1 Nisan'da piyasaya sürülmesinden bu yana uzmanlar ayrıca, bu indirmelerin oranının kullanıcıların dijital student coin para birimi projesine yönelik coşku seviyesini gösterdiğini belirtiyor.

Mart ayında, blockchain platformu, STC borsasında sunulacak ilk belirteç olacak bir "Akıllı Pazarlama Simgesi" başlatma niyetini açıkladı.

Student Coin (STC)’nin Geleceği

Student coin dijital para birimini dünyanın en büyük para birimlerinden biri haline getirebilecek birçok neden vardır:

  • Para birimi merkezileştirme
  • Para biriminin kendi borsası vardır.
  • Ödemeler ve ücretler periyodik olarak yapılır