Solana’nın Geleceği Ne Olacak? BONK Solana’yı Kurtarabilir Mi?

Solana’nın Geleceği Ne Olacak? BONK Solana’yı Kurtarabilir Mi?
SOL, birkaç ay süren gerçekten korkunç şansın ardından önemli kazanımlarla gidişatı değiştirdi. Ağın devam eden kullanıcı büyümesiyle birlikte Solana'nın fiyatları da hafta boyunca arttı.

Yepyeni memecoin olan Bonk Inu'nun popülaritesi, kripto para birimi fiyatlarındaki artışla birlikte arttı. Varlık, FTX'in çöküşüyle ilgili önceki kayıpları telafi ederek azar azar gelişiyor.

FTX Bağlantılarından Solana Nasıl Toparlanıyor?

Solana zor bir dönemden geçiyor. Bu acı kripto kışında, Ethereum'a rakip olan DeFi ekosistemi için zorlu olan, tüm sektör için zorlu olmaya devam ediyor. Solana'nın ilerlemeleri, coin’i haftalık %40'tan fazla artışla 13.50 dolara çıkardı. Aralık sonunda çift hanelerin altında işlem görüyordu. Böylece Solana, 30 günlük, 6 aylık ve 1 yıllık görünümlerdeki uzun süreli düşüşün ardından 5 günlük bölünmede bir toparlanma yaşayacak. Bonk Inu, ilk çıkışından bu yana Solana blok zincirine hükmediyor. Projenin kurucuları, bir sayfalık genel bakışta, eğlenceli ve topluluktaki herkese eşit fırsat sağlayan bir coin lehine Alameda tarzı tokenomikleri reddettiklerini iddia ediyorlar. Alameda-FTX olayının ardından bu iyi bir haber olarak görülebilir.

Ağ, rakibi Ethereum'un kurucu ortağı Vitalik Buterin'den yüksek notlar aldı. Saygı duyduğu zeki insanlar aracılığıyla Solana akıllı geliştirici topluluğu hakkında bilgi sahibi olduğunu tweetledi. İşletmenin umut verici bir geleceği olduğunu iddia etti ve kötü, karanlık, para odaklı bireylerden arınmış olduğuna dair güven yayıyordu. Solana'nın kendisini geliştirmek için adil bir fırsata sahip olmasını umduğunu söyleyecek kadar da ileri gitti. Solana, kripto para kredisi muadilleri Genesis ve Gemini'den daha iyi bir hafta sonu geçirdi. FTX borsasının çökmesine neden olan ödeme gücü sorunu sırasında müşterilerine verdikleri zarar hakkında halka açık bir tartışmaya girdiler.

Solana Defi Platformu Genişlemeye Devam Ediyor

Solana, FTX'in zarar görmesini önlemeye hazır görünüyor. Son altı ayda ve Aralık ayında fiyatının ne kadar düştüğünü hesaba katarsanız, bu artış için makul bir nokta olabilir. Alınan bilgilere göre, FTX'i geçmek için gerçekten daha düşük bir fiyat yok. Piyasa, olası tüm olumsuz haber senaryolarını hesaba katarak Solana'yı müzakere taban fiyatına indirmiş görünüyor.