Sigortalı Çalışanlara Müjdeli Haber Geldi! İş Bankası Yapı Kredi ve Akbank Ödeme Yapıyor!

Sigortalı Çalışanlara Müjdeli Haber Geldi! İş Bankası Yapı Kredi ve Akbank Ödeme Yapıyor!
Sigortalı çalışanlara ödeme fırsatı sağlanacak. Ödemeler İş Bankası, Akbank ve Yapı Kredi tarafından yapılacaktır.

Akbank, Yapı Kredi ve İş Bankası, uzun süreli çalışma geçmişine sahip kişiler için yeni bir nakit kampanyası başlatacaklarını açıkladı. Bu kredi kampanyasında hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi yer alacaktır. 3 banka aracılığıyla başvuran bireysel müşteriler, sigorta ödemelerine bağlı olarak sigortalı olmaları halinde maaşlarının 20 katına kadar kredi kullandırabilmektedir. Ayda 5000 TL'ye kadar kazananlara 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriliyor.

Akbank

Banka müşterisiyseniz ve Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız şubeye gitmeden Akbank Direkt uygulaması üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Vatandaş telefon yoluyla SMS ile kredi başvurusu yapmak isterse, kredi yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numarası ile 44 25'e mesaj göndererek Akbank üzerinden kaç kredi onayı aldığını öğrenebilir.

Yapı Kredi

Yapı Kredi Bankası aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isterseniz, bankanın resmi internet sitesine girip ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak, ne kadar kredi onayı alacağınızı belirleyebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak vatandaşlar için başlatılan kampanyalarda nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi ödemeleri yapılmaktadır. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, TC kimlik numaranızı, aylık gelirinizi ve doğum tarihinizi aralarında boşluk bırakarak 44 11'e mesaj atınız. Kredi başvurunuz onaylanırsa, mesaj size on dakika içinde iletilecektir.

İş Bankası

İş Bankası, İş Bankası şubeleri ve resmi internet sitesi üzerinden kredi kullanacak kullanıcılar ile bu bankada hesabı olan kullanıcıların kredi başvurusu yapmasına olanak sağlayan İşCep mobil uygulamasıdır. İş Bankası'nın yeni yılda ihtiyaç sahiplerine kredi sağlayacağı belirtildi. Resmi İş Bankası internet sitesinde krediye ilişkin bilgiler de yer almaktadır. Anında Yeni Yıl Kredisi, krediye İş Bankası'nın internet sitesinde ilk tanıtıldığında verilen isimdi. İş Bankası müşterileri, İşCep uygulaması üzerinden de kredi bildirimi almıştır. Yapılan kredi bildiriminde bazı müşterilere doğrudan kredi verilirken, bazı müşterilere kredi başvurusunda bulunulması istendi.