Karayollarında son durum - 27 Kasım yol durumu - Konya'da kapalı yollar

Türkiye genelinde karayolu ağında sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde trafik düzenlemeleri yapılıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, mevcut duruma ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:

  1. TEM Otoyolu (Kandıra-Doğu İzmit Kavşakları) - Alikahya Mevki: Alt geçit çalışmaları sebebiyle güney taşıma yolundaki (İstanbul-Ankara istikameti) trafik akışı, servis yoluna yönlendirilecek. Sürücülerden, belirlenen işaret ve işaretçilere uyarak yavaş seyretmeleri isteniyor.

  2. Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu (48-52. Kilometreler): Üstyapı yenileme ve yapım çalışmaları nedeniyle Kahramankazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

  3. Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu (51-54. Kilometreler): Asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Bozüyük-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

  4. TAG Otoyolu (Toprakkale-Osmaniye Kavşakları 1-4. Kilometreler): Üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılıyor. Sürücülerden dikkatli olmaları ve işaretlere uyarak seyretmeleri isteniyor.

  5. Trabzon-Gümüşhane Yolu (43. Kilometre): Sanat yapısı çalışmaları nedeniyle ulaşım, 43. kilometredeki kesimde iki şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

  6. Muğla-Denizli Yolu (2-4. Kilometreler): Taş duvar yapımı nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatıldı. Sürücülerin, bu kesimde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

  7. Konya-Afyonkarahisar Yolu (17-18. Kilometreler - Ilgın Şehir Geçişi): Üst geçit genleşme derzi onarım işi sebebiyle Konya-Afyonkarahisar istikameti ulaşıma kapatıldı. Sürücüler, yönlendirmeleri takip ederek yan yola yönlendiriliyor.

  8. Elazığ-Malatya Yolu (26-27. Kilometreler): Üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde izin veriliyor.

  9. Kastamonu-Tosya Yolu (27-29. Kilometreler): Keçidere Köprüsü ve çevresindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

  10. Niğde-Pozantı Otoyolu (13-18. Kilometreler - Kırkgeçit-2 Viyadüğü): Onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Adana istikametinden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Sürücüler, güzergahlarında bu kesimlere denk gelmeleri durumunda dikkatli olmalı ve trafik düzenlemelerine uymalıdır.

Gündem Haberleri