O Banka Resmen Hızır Gibi Yetişti! Faizsiz 5 Bin TL Verilecek!

O Banka Resmen Hızır Gibi Yetişti! Faizsiz 5 Bin TL Verilecek!
Denizbank'ın yeni kredi kartı kampanyası, müşterilerine anında ve faizsiz 5.000 TL vadediyor. Yeni yılla birlikte birçok üründe yaşanan zamların ardından bankalar bir dizi kredi ve kredi kartı kampanyası başlattı. Denizbank, kredi kartı başvurusu yapan müşterilerini koşulsuz 5 bin TL ödüllendireceğini söyledi. İşte Denizbank 5000 TL kampanyasının detayları…

Denizbank, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için yeni kampanyasını açıkladı. 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında denizbank.com, MobilDeniz, internet bankacılığı, Denizkart, ATM ve SMS ile ilk bireysel kredi kartı başvurusu yapan müşterilere 5.000 TL nakit avans, 0 faiz ve 6 ay vade ile sunulacak. Başvurunun kabul edildiği kart limitine göre 250 TL ile 5.000 TL arasında taksitli nakit avans kullanılabilmektedir. Taksitli nakit avansın süresi altı ay olacak.

Denizbank Kredi Kartı İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

DenizBank, DenizBonus, MobilDeniz ve DenizKart sitelerinden kendinize en uygun kredi kartını seçerek başvurabilir, kredi kartlarının sunduğu fırsat, kampanya ve avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Başvuru Sırasında Sağlanan Bilgiler

İstihdam bilgileriniz, çalıştığınız kuruluştaki konumunuzu yansıtacak şekilde güncel ve doğru olmalıdır. Mevcut demografik bilgileri yansıtmalı ve işte tamamladığınız görevi doğru bir şekilde tanımlamalıdır.

Finansal Verilerin Bir Göstergesi

Yıllık net gelirinizin aylık ortalaması ve varsa kira, taşınma/gayrimenkul gelirinizin ve diğer gelirlerinizin aylık ortalaması hesaplanarak veriler güncellenmelidir. Tüm gelir kaynaklarının açıklanması çok önemlidir, çünkü yasaya göre bankaların müşterilerine sağlayabilecekleri azami miktarlar ilgili kazançlara göre belirlenir. Bankaya veya diğer bankalara olan gecikmeli kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarınızı en kısa sürede ödemeniz gerekmektedir. Ayrıca kötü bir kredi notu almamak istiyorsanız haciz sürecinde olan borçlarınızı da kapatmalısınız.

Kredi Ürünlerinin Kullanımı ve Zamanında Borç Geri Ödemesi

Bankalara olan borçlarınızı düzenli olarak ödemek, kredi notunuzu yükseltecek ve bu da kredi verenlerin kredi başvurunuzu olumlu değerlendirmesine yardımcı olacaktır. Limitsiz de olsa bir kredi ürünü kullanarak ve borçlarınızı zamanında ödeyerek kredi notunuzu yükseltebilirsiniz. Bunu kredi kartı veya nakit teminatlı kredi kullanarak da yapabilirsiniz.