Kripto Para Ödeme Platformu Kapanma Riskiyle Karşı Karşıya Olabilir! Eski Çalışanlarından Önemli İddia!

Kripto Para Ödeme Platformu Kapanma Riskiyle Karşı Karşıya Olabilir! Eski Çalışanlarından Önemli İddia!
Kripto para ödeme platformu olarak bilinen Wyre, önemli bir iddia ile gündeme geldi. Kripto para ödemeleri için tercih edilen yer ile ilgili şaşırtan gerçek paylaşıldı. Eski çalışanlar öyle şeyler söyledi ki platformu kullananlar panikledi.

Wyre kripto para ödeme platformunun kapanacağı yönündeki iddialar ses getirdi. Ancak bu iddiaları ortaya atılan platformun eski çalışanları. Dolayısıyla gündemde bir süre yer edinen olayda Wyre'den açıklama geldi mi?

Kripto para ödeme platformu Wyre, iki eski çalışanı tarafından “kapatılacağı” iddiasıyla gündeme geldi. Bu iddiaların üzerinden birkaç gün geçmemişti ki platform, kullanıcılarının varlıklarının %90’ını çekebilecek şekilde kadar kısıtladı. Bu kısıtlamanın asıl amacı ise kullanıcıların varlıklarını satarak nakit para çekme taleplerini engellemek.

7 Ocak 2023 tarihinde açıklama yapan Wyre, “topluluğun çıkarlarını gözetmek” amacıyla para çekme limiti getirdiğini duyurdu. Platform, bu kısıtlama ile sert geçen ayı piyasasını atlatmak istiyor. Nitekim kullanıcılar mevcut varlıklarının %90 kadarını çekebilecek. Platform, sorunları aşmak için stratejik ortaklar aradığının da altını çizdi.

Buna ek olarak platform, Yanni Giannaros’u geçici CEO olarak atadı. Wyre kullanıcıları, platform yeni operasyonel stratejiler gerektirdiğinden günlük para çekme limitlerinde değişikliklere tabi olacak.