Kara listede olanlara müjde! 180 ay vadeli kredi desteği başladı

Denizbank kara listede olan vatandaşları unutmadı! Benzersiz bir kredi desteği ile vatandaşların karşısına çıkan banka, 180 ay vade imkanıyla düşük faizli kredi imkanı sunacağını açıkladı.

Kara listede olanlara müjde! 180 ay vadeli kredi desteği başladı

Deniz Bank vatandaşlar için büyük bir kredi kampanyası hazırladı. 180 ay vade imkanının yanı sıra düşük faiz oranları da dikkat çekiyor...

MÜJDELİ HABER VERİLDİ! BANKA HABERİ DOĞRULADI KREDİ PUANI DÜŞÜK OLAN DA KREDİ ALABİLECEK

Birçok banka 36 aylık bir vade fırsatı sunuyorken, Deniz Bank’tan bir ilk yaşandı. Vatandaşlardan ödeme yaparken fazla ücret alınmasının önüne geçen bankalar, binlerce vatandaşın beğenisini kazandı. Birçok vatandaşın bankalardan kredi alması beklenirken, başvuruların halka açık olacağı belirtildi. Kredi isteyen kredi notu düşük olan vatandaşlara da fırsatlar sunulmaktadır. Banka, bu tür devlet yardımı beyannameleri ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarını kolaylaştırmayı umuyor. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların sağlaması gereken şartlar da açıklandı. Tarımla uğraşan vatandaşlara verilen krediler, kendi işlerini kurmalarını kolaylaştırıyor.

2022/12/20/para-9.jpg

KREDİ NOTU ASIL KRİTER OLMAZKEN ARSA BÜYÜKLÜĞÜNE DİKKAT EDİLECEK

Kredinin sadece hasat dönemi ile sınırlı olacağı açıklandı. Kredi notu düşük olan vatandaşların da yıllık krediden faydalanması, ilgilenen herkesi sevindirdi. DenizBank, 180 ay vade ve düşük faiz oranlarıyla vatandaşlara umut vermeye devam ediyor. Kredi değerliliğinin ana kriter olmadığı vurgulanarak faiz oranı %1,05 olarak açıklandı. Ödünç verilmeden önce arsa büyüklüğü dikkate alınır. Hikayeye göre 0 kredi veriyor.