Hyundai Bayon Fiyat Listesi Çok Konuşulacak! Kampanyalı Satış Listesi!

Hyundai, ünlü modeliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hyundai Bayon'un tasarımı, otomobil meraklıları tarafından övülüyor. Güncel kampanya satış fiyatları listesine erişmenizi sağlayacağız. Özellikle daha sportif tasarımı tercih edenlere hitap eden Bayon modeli çok dikkat çekiyor. Hem şehir içi hem de kırsal alanlarda kullanım için mükemmel bir araçtır.

Hyundai Bayon Fiyat Listesi Çok Konuşulacak! Kampanyalı Satış Listesi!

Üç farklı şanzıman türü mevcuttur. Bunlar 6 ileri manuel, 6 ileri tam otomatik ve 7 ileri çift debriyaj olarak karşımıza çıkıyor. Hyundai Bayon ekonomik bir araçtır. Turboşarjlı bir T-GDI motora sahiptir. Bayon 1.0 T-GDI'da 48V MHEV benzinli, turboşarjlı 48V hafif hibrit motor bulunur. Hyundai Bayon'un içi geniştir ve bagaj 411 litreye kadar hacim sağlar.

Hyundai Bayon Tasarımının Özellikleri

Araç gerçekten çağdaş ve teknolojik görünüyor. Siyah ön panjurları sayesinde hemen dikkat çekiyor. Bir başka Hyundai modeli olan i20, onun temeli olarak hizmet ediyor. Otomobilin arka tarafı da dikkat çekiyor. Keskin çizgiler ve belirgin ütüleme izleri de burada hissedilebilir. Bayon, tarzının yanı sıra canlı renk kullanımlarıyla da biliniyor. Renk seçenekleri açısından da oldukça cömert bir araç. Her markanın farklı renkler kullandığına dikkat edilmelidir. Firma bu modeli ile ucuz fiyata üst düzey araç arayanlar için harika bir seçenek sunuyor. Bayon boyutlarıyla kendini belli ediyor ve özellikle yüksek araba isteyenlerin tercihi oluyor. B sınıfı SUV'lar arasında bile öne çıkıyor.

hyundai-bayon.jpg

Yerden yüksekliği nedeniyle Bayon, B SUV kategorisine ait bir araçtır. Arabanın uzunluğu ve genişliği geniş bir kabin sağlar. Aracın ferah iç tasarımı ve iç mekan öğeleri insanların dikkatini çekiyor. B sınıfı bir model olmasına rağmen iç genişliği oldukça iddialı. Uzun bir otomobil olduğu için havadar bir hissi var. Kokpiti ile keyifli ve konforlu sürüşü kolaylaştırıyor. Hyundai'nin son nesil araçlarında kullandığı dört kollu direksiyon Bayon'a dahildir. Fütüristik bir kokpit görünümüne sahip olan Bayon, paketlerine göre hayalet ekranı da bünyesinde barındırıyor. Araçta ayrıca sportif bir bele uyum sağlayan bir koltuk yapısı bulunuyor. Ek olarak, kokpitte iki adet USB şarj bağlantı noktası vardır.

Hyundai Bayon 2023 Güncel Fiyatlandırma Listesi

  • 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel satış fiyatı 465.000 TL
  • 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik satış fiyatı 527.000 TL
  • 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik satış fiyatı 549.000 TL
  • 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik satış fiyatı 609.000 TL
  • T-GDI 100 PS Style Benzin DCT satış fiyatı 629.000 TL