Garanti BBVA Başvuran Herkese Sıfır Faizle Anında 5000 TL verecek..

Garanti BBVA Başvuran Herkese Sıfır Faizle Anında 5000 TL verecek..
Garanti BBVA'dan flaş bir kampanya duyurusu geldi. Acil nakit ihtiyacı olan ve yılbaşından önce nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara sıfır faizle 5000...
Garanti BBVA'dan flaş bir kampanya duyurusu geldi. Acil nakit ihtiyacı olan ve yılbaşından önce nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara sıfır faizle 5000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Bu kampanya doğrultusunda Garanti Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunda bulunan tüm vatandaşlar bu ödemeden faydalanabilecek. Kampanyanın detayları da belli oldu. Garanti BBVA tarafından duyurulan kampanya ile yeni müşteri olan ve halihazırda Garanti BBVA müşterisi olan vatandaşların şubeye dahi gitmeden kredi kartı başvurusu yaparak başvurularının onaylanması halinde 5.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans seçeneğini kullanabilecekleri açıklandı. Üstelik 5000 TL taksitli avans seçeneğini 6 aya varan taksitlerle vade farksız kullanabiliyor.

GARANTİ BBVA 5000 TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI

Son dakika kampanyası 1 Aralık - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Cep üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir nedenle uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Cep üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan yararlanılamaz. Garanti BBVA Cep, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz, Garanti BBVA Cep üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda kampanyadan faydalanabileceklerdir. Kampanya sadece Garanti BBVA Cep, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden yapılacak kredi kartı başvurularında geçerlidir. Kampanya tanımı kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacaktır. Kampanya kapsamında 1 - 31 Aralık tarihleri arasında kredi kartı açılan müşteriler 31 Ocak 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanabilecek. Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans, kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez kullanılabilir. Kampanya kapsamında 6 taksitte en fazla 5.000 TL Taksitli Nakit Avans kullanılabilecektir. Tutarı 5.000 TL'yi aşan veya 6 taksitten farklı vadelerdeki Taksitli Nakit Avans çekimlerinde, çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faiz oranı uygulanacaktır.