Garanti Bankası ve O 2 Büyük Banka Açıklamalarda Bulundu! 38 Bin TL Nakit Kredi Fırsatı!

Garanti Bankası ve O 2 Büyük Banka Açıklamalarda Bulundu! 38 Bin TL Nakit Kredi Fırsatı!
İki dev banka ve Garanti Bankası açıklama yaptı. 38 Bin TL nakit kredi verilecek. Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Akbank 38.000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyası hakkında kapsamlı bilgiler verdi.

38.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan kişiler, Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Akbank'tan 36 ay vadeli kredi ödemesi alacak. Nakit kredi başvurusunda bulunan vatandaşlara düşük faiz oranları sunulacak, kredi ödemeleri anında yapılacak ve banka müşterisi olan tüm vatandaşların hesapları uygun ücretlerle işlem görecektir.

Garanti Bankası'ndan İhtiyaç Kredisi Başvurusu

İşlemlerini Garanti Bankası üzerinden gerçekleştirerek kredi kullanacak vatandaşlar için tasarlanan bu kampanya kapsamında, özellikle halihazırda bir banka hesabı varsa, kredi ödemelerini online olarak gerçekleştirebileceklerini söyleyebiliriz. Garanti Bankası'nın resmi internet sitesinde ve sosyal medya mecralarında yaptığı duyuru ile 36 ay vadeli ve gelir belgesiz kredi ödemesi alacak kişilere 3 ay ertelemeli işlem imkanı sunuluyor.

Garanti Bankası'nın kredi koşullarına uygun olduğunuzu düşünüyor ve ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, internet bankacılığı giriş bilgileriniz ile istediğiniz zaman bankanın mobil uygulamasını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Garanti Bankası şubelerinden kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler ise kendilerine en yakın şubeye kimlik kartlarını getirip oradaki müşteri temsilcisi ile kolay bir şekilde görüşebiliyor.

Ziraat Bankası'ndan İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Kredi isteyenler bankanın gerekliliklerini yerine getirirlerse, Ziraat Bankası'ndan kredi kullanırlarsa banka şubelerinde ve online olarak işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayabilirler. 36 ay vadeli ve 3 ay ödemesiz 38.000 TL kredi başvurusu için en yakın banka şubesine giderek gerekli evrakları tamamlayabilirsiniz.

Akbank Kredi Başvurusu

Başvurular Akbank tarafından banka şubeleri, Akbank Direkt uygulaması ve bankanın müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 25 iletişim merkezi aracılığıyla kabul edilmektedir. Akbank 38000 TL kredi ödemesi yapacak. En yakın banka şubesinde işlemlerinizi gerçekleştirmek için kimlik ve gelir belgelerinizi de kullanabilirsiniz. Kredi kullanacak tüm vatandaşlar, Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvuru yapıp kredi ödemelerini yaptıktan sonra düşük faizli kredi alacak.