Emekliye Sonunda Yeni Yıl Hediyesi Geldi! O Banka Tam Tamına 20 Bin TL Ödeme Yapıyor!

Emekliye Sonunda Yeni Yıl Hediyesi Geldi! O Banka Tam Tamına 20 Bin TL Ödeme Yapıyor!
Emekli promosyonları 31 Aralık 2022'de sona erdi, ancak Garanti Bankası emeklilere yeni yıl hediyesi olarak haber gönderdi. Promosyon ödemesi, yakın zamanda milyonlarca Türk vatandaşının yakından takip ettiği bir evrim geçirdi. Garanti Bankası'nın yeni yıl başlarken yaşlılarla paylaştığı haber onları sevindirirken, Garanti Bankası'nın emeklilere sunduğu promosyon tutarlarının revize edildiği öne sürüldü.

Emekli promosyonları 31 Aralık 2022'de sona erdi, ancak Garanti Bankası emeklilere yeni yıl hediyesi olarak haber gönderdi. Söylentilere göre, Garanti Bankası promosyon ücretlerinin ve maaş düzeylerinin önümüzdeki yıl artması bekleniyor. Garanti BBVA'nın önümüzdeki yıl 20 bin TL promosyon ödemesi sağlayacağı iddia edildi.

Güncel Promosyon Tutarları

Garanti BBVA 2023 promosyon kampanyası devam ediyor. Yeni yılın ardından birçok kişi bankanın ilan ve duyurularını incelerken, Garanti BBVA'nın 2023 emekli promosyon kampanyası dikkat çekti. Geçen yıl emeklilere 10.000 TL'ye varan promosyon ödemeleri yapıldı, ancak özel bankalar henüz emeklilik promosyon noktasında resmen devreye girmedi. Önemli bir ilerleme oldu. Garanti BBVA, 3 Ocak'tan itibaren ilk maaşını EYT'den Şubat'ta alacak emeklilerin aylıklarına zam yapacağını duyurdu. Garanti BBVA'nın, EYT'den ilk kez emekli maaşı alacak müşterilerini dikkate almak için promosyon ödemesini 20.000 TL'ye çıkaracağı bildirildi.

Garanti BBVA EYT’den Gelen Müşterileri Kaçırmak İstemiyor

2023 yılı geldikten sonra bankalar reklam kampanyalarına ve duyurularına devam ederken, Garanti BBCA EYT ile emekli olması beklenen 2 milyon 250 bin kişinin işini kazanmak için harekete geçti. Bu konuda çok özel bir anlaşmaya varıldığı söylense de, Garanti Bankası yeni emekli olan müşterilerinden hiçbirini kaybetmek istemiyordu. Garanti Bankası'nın yeni yılda emekli maaşı en düşük olan emeklilere 10.000 TL, emekli maaşı 10.000 TL'nin üzerinde olan emeklilere ise 20.000 TL promosyon ödemesi yapacağı belirtildi. Emekli maaş zammı açıklamasının yanı sıra diğer özel bankalardan da şubatta emekli olacak EYT'liler için kampanya bekleniyor. EYT'liler şubat ayında ilk emekli maaşlarını aldıklarında güncel kampanyalardan anında haberdar olabilmek için bizi takip edebilirsiniz.