Emekliler bu yıl para sıkıntısı çekmeyecek!1500 TL seyyanen zam ve 2000 sonrası emeklilere intibak düzenlemesini duyuruldu..

Emekliler bu yıl para sıkıntısı çekmeyecek!1500 TL seyyanen zam ve 2000 sonrası emeklilere intibak düzenlemesini duyuruldu..
Emekli Vatandaşlara 2023'ün Yeni Bombası Açıklandı! 2000 Sonrası Emeklilere İntibak Düzenlemesi ve 1500 TL Seyyanen Zam Verilecek...

2023 yılı emekli maaşları ve diğer maaş düzenlemeleri merak ediliyor. İşte seyyanen zam ve intibak düzenlemesine ilişkin tüm detaylar…

Siyaset son günlerde oldukça hareketli. Yeni yılın başlaması ile birlikte pek çok zam ve indirim haberi konuşuluyor. Son olarak memur ve emekli maaş zam oranlarının belli olması ile diğer maaş ödemeleri ve kulislerde seyyanen zam ve intibak düzenlemesi de merak edilir oldu. İşte belirlenen maaşlara ilişkin tüm detaylar…

Devlet ve hükümetten atılan adımlar ard arda geliyor. Paylaşılan yeni sosyal yardım paketleri ve beraberinde de EYT yasası sonrası aynı zamanda AK Parti'nin oy oranında da yükseliş olması halinde intibak düzenlemesi ve 1000 TL olan seyyanen zam beklentisi de tekrar gündeme gelmiş oldu.

2000 yılı sonrası intibak düzenlemesinde sona gelindi mi?

İntibak düzenlemesi ile ilgili emekli maaşları için yapılan düzenlemeler hakkında ve aynı zamanda intibak yasası meclise getirilmişti. 2000 öncesi emekli olmuş emekliler içinde aynı zamanda maaşlar ile yapılan yasal düzenleme de artışa gidilmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’in yaptığı açıklamada EYT emeklilik müjdesi bekleyen milyonlarca kişiye müjdeli haber gelmesi 2000 sonrası emekli olanlar için intibak yasası hakkında merak edenleri de beklenti içerisine soktu.

İntibak yasası zaman zaman meclisin ve siyasetin gündemine gelen konular arasında yer alsa da tıpkı EYT düzenlemesi için olduğu gibi bu konu üzerinde de merak edilen çok fazla detay hakkında da bilgi sahibi olmayı da sağladı.