Dünya Devi Artık DOGE Değil! O Altcoin 1 Doları Görebilir!

Dünya Devi Artık DOGE Değil! O Altcoin 1 Doları Görebilir!
Tanınmış şirkete göre, Cardano'nun DeFi'ye yönelik agresif yürüyüşü, DOGE yerine tam potansiyelini gerçekleştirmesini sağlayacak.

Tanınmış şirkete göre, Cardano'nun DeFi'ye yönelik agresif yürüyüşü, DOGE yerine tam potansiyelini gerçekleştirmesini sağlayacak.

DOGE İçin 1 Dolar Artık Gerçekçi Değil

İşletmeye göre, Dogecoin'in fiyatının 2023'te şu anki 0,07 $ seviyesinden 1 $'a çıkması pek olası görünmüyor. Şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinde. 132 milyar dolarlık yeni piyasa değeriyle Dogecoin, tüm kripto para birimleri arasında değer açısından yalnızca Bitcoin ve Ethereum'dan sonra üçüncü sırada yer alacaktı. DOGE gibi memelerle kripto para birimine yatırım yapmak spekülatif ve risklidir. Bunun 2023 yılında gerçekleşmesi için en az üç önemli olayın gerçekleşmesi gerekiyor. Şirket, önce pazarın toparlanması, ardından Twitter ile entegrasyon ve son olarak teknik iyileştirme ile bunların hiçbirinin o zamanlar özellikle olası görünmediğini belirtiyor.

Cardano'nun Geliştirme Faaliyeti Hala Artıyor

Cardano'nun en yaygın eleştirilerinden biri, önemli hiçbir şeyin olmadığı bir "hayalet zincir" olduğudur. Bu eleştiri biraz doğru çünkü Cardano, en son gelişmeler açısından sürekli olarak Ethereum (ETH) gibi endüstri liderlerinin gerisinde kaldı. Örneğin, Cardano 2021 yılına kadar akıllı sözleşmeleri tanıtmadı. Ethereum'un bunları ilk ortaya çıkarmasından bu yana tam altı yıl geçti. Ancak verilerden, Cardano'nun blockchain geliştirmeye yönelik metodik yaklaşımının artık meyve vermeye başladığı görülüyor. Santiment, geliştirme faaliyeti açısından Cardano'nun 2022'de dünyanın en iyi blok zinciri olacağını iddia etti. Bunun başlıca nedeni, Cardano geliştiricilerinin GitHub gibi kamu kaynaklarına katkıda bulunduğu kod miktarıdır.

Geliştirme faaliyeti, muhtemelen yeni özelliklerin veya ürünlerin yakında piyasaya sürüleceğinin sinyalini verdiği için önemlidir. Cardano, 2022'de yeni blockchain cüzdanları, genel işlem verimliliği ve yeni ortaklıklar ve iş birlikleri gibi KPI'lar tarafından görüldüğü üzere zincir üstü büyümenin önemli ölçüde arttığını iddia ediyor. Artık akıllı sözleşmeler Cardano blok zincirinde faaliyet gösterdiğine göre, blok zinciri ile ilgili birçok pazar alanında, özellikle merkezi olmayan finansta yeni fırsatlar artık mevcut. Tüm bunlar, 2023'te Cardano'ya olan ilginin canlanmasına katkıda bulunabilir.

Cardano'nun 1 Dolar Hedefi Ne Kadar Olası?

Cardano'nun şu anda kabaca 0,25 dolardan işlem gördüğü göz önüne alındığında, 1 dolarlık bir fiyat hedefi son derece iddialı. Bunun gerçekleşmesi için, bazıları Cardano'nun kontrolü dışında olan birçok koşulun karşılanması gerekir. En açık şekilde, kripto piyasasının 2023'te bir bütün olarak dönmesi gerekiyor. Bitcoin (BTC) ertesi yıl %65 daha değer kaybederse Cardano'nun 1 dolara ulaştığı bir durumu tasavvur etmek zor.