Bu Altcoinler İçin Artık Parti Zamanı Geldi! Mutlaka Değerlendirin!

Bu Altcoinler İçin Artık Parti Zamanı Geldi! Mutlaka Değerlendirin!
Önemli miktarda balina yoğunluğu nedeniyle, Cardano 2023'ün başından bu yana %30 arttı. Bu arada, Binance Coin (BNB) 100 günlük SMA için 265$ sınırını aştı.

Önemli miktarda balina yoğunluğu nedeniyle, Cardano 2023'ün başından bu yana %30 arttı. Bu arada, Binance Coin (BNB) 100 günlük SMA için 265$ sınırını aştı. Ek olarak, V10.0 güncellemesinin kullanıma sunulmasının ardından Evmos, haftalık artışını sürdürdü. Analitik bir platform olan Santiment, bu kripto para projeleri için büyüme öngörüyor.

Bu Altcoinler Patlamaya Hazır

Altcoinler son rallinin kontrolünü ele geçirdiğinden, hafta genel kripto para piyasası için olumlu bir haftayla başladı. Zincir üstü bir analitik aracı olan Santiment, iki Ethereum rakibinin yükselişe hazırlanabileceğini tahmin ediyor. Santiment'e göre, ETH ve ödeme ağı XRP için mevcut iyimser tahmin, ADA ve BNB için düşüş görünümünden daha ağır basıyor. Bu arada Santiment, düşüş eğilimi olan girişimlerin daha iyi sonuç verdiğini savunuyor. Bu konuda şunları vurgulamaktadır:

Çeşitli kripto para birimlerinin fiyatları farklı yönlerde önemli ölçüde arttığından, XRP ve ETH için özellikle olumlu bir kamuoyu algısı gözlemliyoruz. BTC, BNB ve ADA tüccarlar için daha az önemlidir. Geçmişte, ayı eğilimi girişimleri genellikle diğerlerinden daha iyi performans gösterdi.

Balinalar Cardano'ya Çekiliyor

Cardano şu anda 0,31 dolardan işlem görüyor 10,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ethereum rakibi, tüm kripto para birimleri arasında hala sekizinci en büyük piyasa değeri konumunu elinde tutuyor. Cardano'nun yerel kripto para birimi ADA, 2023'ün başından bu yana önemli miktarda birikmiş balina işleriyle iyi performans gösteriyor. Cardano Whale, 1 milyon ile 100 milyon arasında yoğun birikime sahip işletmeleri hedefliyor. Santiment'in açıklaması şöyle:

Aralık ayından bu yana, Cardano inanılmaz bir şekilde %30 arttı. Ralli başladığından beri ADA'da 1 milyon dolar veya daha fazla olan 28 yeni adres ağda ortaya çıktı. Büyük balina anlaşmalarındaki artış da dahil olmak üzere işlem hacmi iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Binance Coin Sonunda Partiye Katıldı

Binance'in yerel kripto para birimi BNB son zamanlarda hareket ediyor. BNB şu anda 12,4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 275 dolardan işlem görüyor. Bir BNB'nin maliyeti geçen hafta %12'den fazla arttı. Santiment'e göre, geçen hafta sonu altcoin fiyatlarındaki artış, kamuoyunun beklentilerine meydan okudu. Bunun çok tipik bir olay olduğunu gözlemliyor.