Bu Altcoinler 2023'te Çok Kazançlı Olacak! Bunları Bilmeden İşlem Yapmayın!

Bu Altcoinler 2023'te Çok Kazançlı Olacak! Bunları Bilmeden İşlem Yapmayın!
2023'ün en kazançlı altcoin projeleri, kripto para birimi yatırımlarının getirilerini optimize etmek isteyen herkes için kripto uzmanları tarafından seçildi.

2023'ün en kazançlı altcoin projeleri, kripto para birimi yatırımlarının getirilerini optimize etmek isteyen herkes için kripto uzmanları tarafından seçildi. Ancak en popüler kripto para birimi olan Bitcoin'i elbette birinci sıraya koydular.

Uniswap

2023'te kripto para birimlerine yatırım yapmak istiyorsanız, kripto uzmanları Uniswap'i satın almanızı tavsiye ediyor. Dijital varlıkları değiş tokuş etmek istiyorlarsa alıcıları ve satıcıları doğrudan birbirine bağlayan mükemmel bir DeFi çözümü olduğu için sektörde iyi bilinir. Portföyünüze dahil etmeyi düşünmenizin nedenlerinden biri, kullanılabilirliği ve performansında sürekli iyileştirmeler yapmasıdır.

Shiba Inu

Shiba Inu, getiri açısından yatırım yapmak için en iyi kripto para birimleri arasında yer aldığı için meme coinleri arasında öne çıkıyor. Dogecoin gibi meme coinlerinin artan popülaritesinden yararlanmak için 2020'nin sonlarında tanıtılmıştı. Şaka amaçlı olsa da, artan popülaritesi ve istikrarlı geliri herkesi şaşırttı. Shiba Inu, 2021'de en iyi performans gösteren dijital tokenler arasında yer aldı. Momentum şu anda onun tarafında. Bu nedenle, yakında düşmesi pek olası değil.

ApeCoin

Kripto para birimlerine yatırım yapmaya başlamak istiyorsanız ancak sınırlı bir bütçeniz varsa, ApeCoin satın alabileceğiniz en iyi kripto paradır. Bored Ape Yacht Club NFT serisini denetleyen Ape DAO, yerel token olarak ApeCoin kullanıyor. Ayrıca piyasaya çıktıktan hemen sonra ilgi toplayan tokenlerden biridir. ApeCoin, Bored Ape Yacht Club'ın para ticareti yapmanın mümkün olacağı bir Metaverse kuracağına dair söylentiler nedeniyle popülerlik kazandı. APE, Web3 üzerinde merkezi olmayan toplulukların gelişimini destekleyen ve teşvik eden bir ERC-20 tokeni olarak yaratılmıştır. DAO'ların şu anda karşılaştığı en büyük sorunlardan birini ele alarak, topluluk katılımını teşvik ediyor.

Cardano

Bugün kullanımda olan teknolojik olarak en gelişmiş blok zincirlerinden biri Cardano'dur. Ek olarak, kripto para birimi uzmanları onu 2023 için yatırım yapılabilecek en iyi dijital para birimlerinden biri olarak sıralıyor. Uzmanlara göre Ethereum için yeni proof-of-stake sistemi bile Cardano'nun verimliliğinin altında kalıyor. Cardano tarafından kullanılan algoritma güvenli, ölçeklenebilir ve merkeziyetsizdir. Piyasada nadir bulunan bir kombinasyon olmasına rağmen, blockchain kullanımı arttıkça önemlidir.