Bu Altcoin’e Traderlar Tarafından Resmen Akın Ediliyor!

Bu Altcoin’e Traderlar Tarafından Resmen Akın Ediliyor!
Bu altcoin, son gün fiyatını üç haneli rakamlara çıkaran birçok taciri kendine çekiyor. Muhtemelen Solana'nın trendinin fiyatındaki bir değişikliği ifade ediyor.

Bu altcoin, son gün fiyatını üç haneli rakamlara çıkaran birçok taciri kendine çekiyor. Muhtemelen Solana'nın trendinin fiyatındaki bir değişikliği ifade ediyor.

Bu Altcoin’e Çok İlgi Var

25 Aralık'ta tanıtılan ve Shiba Inu'ya dayanan Bonk adlı bir meme token ticaret hacmini artırıyor ve bazı yatırımcılar bunun Solana'nın fiyatına yardımcı olabileceğini düşünüyor. CoinMarketCap istatistiklerine göre, son 48 saatte SOL'un fiyatı %34, Bonk'un fiyatı ise %117 arttı. Tüccarlar, tüm kripto piyasası hala baskı altında olduğu için kriz devam ederken Bonk'un yeni fırsatlar sunabileceğini umuyor. Projenin web sitesine göre, Bonk, Solana blok zincirinde ilk köpek tokeni. Başlangıçta, zararlı Alameda tarzı token ekonomisinden kurtulmak için token arzının %50'si Solana kullanıcılarına airdrop olarak verildi. Solana merkezi olmayan borsa Orca, airdrop'un 20 milyon dolardan fazla işlem hacmi ürettiğini bildirdi.

Yüksek Yatırım Getirisi

4 Ocak'ta likidite sağlayıcıları, iyi bilinen SOL/USD Coin çiftinden önemli ölçüde daha yüksek olan %999'un üzerinde APR kazandı. LP'ler, Bonk ile olan etkileşimlerinden kazanç sağlamayı bekliyor. Yüksek getiriler genellikle yüksek kalmaz, ancak mevcut oranlar Bonk'un oldukça büyük bir pazar talebine sahip olduğunu gösteriyor. 3 Ocak'ta Bonk, talepteki artışı karşılamak için 1 milyar arzı resmen yaktı.

Solana Bonk’un Yanında

Artan kullanım, Solana gibi blok zincirleri için avantajlıdır. FTX'in sona ermesinin bir sonucu olarak çok sayıda proje Solana ekosisteminden ayrıldı. Dust Labs, en iyi performans gösteren Solana NFT projelerinden ikisini (DeGods ve y00ts) kabullerini artırmak için Ethereum ve Polygon'a aktarıyor. 25 Aralık'ta y00ts ve DeGods Twitter sayfalarında zaten açıklanmıştı. 2023'ün ilk çeyreğinde her ikisinin de sırasıyla Polygon ve Ethereum'a resmi olarak bağlanması bekleniyor. 4 Ocak'ta Solana, günlük aktif kullanıcı sayısında %15,8 ve 24 saatlik oranlarda %18,6 artış yaşadı. 14 Aralık'tan bu yana ilk kez SOL'un maliyeti, ücretler ve günlük aktif kullanıcı artışlarına ek olarak 4 Ocak'ta 14 doları aştı. Kripto para piyasasındaki bazı kişiler, Bonk'un büyümesini Solana'nın fiyat hareketine bağlıyor.