Bu Altcoin Çöküş Yaşayabilir! Mutlaka Dikkate Almanız Gerekiyor!

Bu Altcoin Çöküş Yaşayabilir! Mutlaka Dikkate Almanız Gerekiyor!
Son günlerde, kripto para piyasası, Federal Reserve'in agresif politika pozisyonunu yumuşatabileceği tahminleri nedeniyle arttı.

FTX'in çöküşünden en olumsuz etkilenen altcoinlerden biri, o zamandan beri güçlü bir geri dönüş yapan Solana oldu. Bununla birlikte, tanınmış bir kripto para birimi analisti, altcoinin ciddi bir geri çekilme yaşayacağına inanıyor.

Analist, %25 ila %35 arasında Bir Solana Düzeltmesi Bekliyor

ABD makroekonomik verilerinin Fed'in yavaşlayacağını belirtmesinin ardından kripto para piyasası yukarı yönlü ivme kazandı. FTX'in kapanmasıyla ağır yaralanan Solana (SOL), bu eylemde güçlü bir geri dönüş sergiledi. Smart Contracter olarak bilinen kripto analistine göre Solana için yılın mükemmel başlangıcı muhtemelen sona eriyor. Uzman bu durumda şunları söylüyor:

“SOL diplerden %112'den fazla hareket eden kesin bir V dönüşü ve beş dalgalı dürtüsel hareket bekleniyor. Aslında panodaki benim için en net olan maddelerden biri. Bir ABC'nin önümüzdeki haftalarda büyük olasılıkla tüm koşuyu %25 ila %35 arasında onaracağını umuyorum. Yine de muhtemelen satın almak için bir düşüş olacak.”

Kripto analisti, Elliott Wave teorisini kullanarak bu sonuca varıyor. Bu teori, gelecekteki piyasa hareketini tahmin etmek için genellikle dalgalar halinde ortaya çıkan kalabalık psikolojisinden yararlanan bir teknik analiz yöntemidir. Buradaki fikir, yükseliş eğilimi gösteren bir varlığın düzeltici bir trende girmeden önce beş dalgalı bir ralliden geçtiğini belirtir. Analistin grafiğine göre altcoinin 0,618 Fibonacci seviyesinde 12 doların altına düşmesini bekliyor.

Krüger, Altcoinler İçin Fiyat Patlamasının Zirve Yaptığına İnanıyor

Çok okunan ekonomist Alex Krüger'e göre SOL'un son zamanlardaki büyük fiyat artışları muhtemelen sona erdi. Ekonomiste göre SOL'un koşusuna güç veren kısa devreler artık yok. Krüger bu konuda şu değerlendirmeyi yapıyor:

“Ayılar artık yok. SOL finansman piyasaları istikrar kazandı. Biraz düşünürseniz, hala büyüyecek yeri var. Bununla birlikte, olağanüstü performans aşaması büyük ölçüde göz ardı edilir. “

Solana, yayınlandığı sırada günlük %3,43 düşüşle 16,31 dolardan işlem görüyordu. SOL yine de haftalık bazda %26,4 oranında karlı. Altcoin ise Kasım 2021'in başlarında 260 dolarla ulaştığı zirvesinden %93,73 düştü.