Borcu Olanlara İş Bankası Güzel Haberi Verdi! Düşük Faiz Oranıyla Borç Kapatma Kredisi Fırsatı!

Borcu Olanlara İş Bankası Güzel Haberi Verdi! Düşük Faiz Oranıyla Borç Kapatma Kredisi Fırsatı!
Borçlular, İş Bankası'nın düşük faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile borç kapatma kredisi verdiğini öğrendi. Banka, internet sitesinde yayınladığı kredi imkanları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Son zamanlarda yükselen enflasyon nedeniyle insanlar çeşitli giderlerini karşılamak için borç para almak zorunda kaldı. Öte yandan, insanlar bir ev inşa ettiklerinde, evlendiklerinde veya evleri için mobilya satın aldıklarında çok fazla borç taahhüdüne sahipti. Vatandaşların borçlarını ödeyebilmeleri için bankalar internet sitelerinde borçlarına ilişkin kapanış kredi notlarını yayınlamaya başladı.

İş Bankası internet sitesinde çeşitli tüketici borçları için borç konsolidasyonu kredisi kullandırıldığını duyurdu. O halde bankanın borç konsolidasyon kredileri için seçenekleri nelerdir? Bu ayrıntılar, banka tarafından resmi web sitesinde birer birer yayınlandı. Sizler için İş Bankası borç kapatma kredisi araştırmasını yaptık.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi

Bankanın borç kapatma kredisini kullanarak birkaç bankada kredilerinizi hızlı bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Çeşitli bankalardan mevcut kredilerinizi İş Bankası Borç Kapatma Kredisi ile birleştirerek işinize yarayan taksit tutarına göre 36 aya kadar taksit yapabilirsiniz. Bu, ödemelerinizi tek bir yerden hızlı bir şekilde yapmanızı ve kontrol altına almanızı sağlar. Borç transferi yapmak için kullanacağınız İş Bankası borç kapatma kredisi size özel seçilmiş faiz oranlarına sahip olacaktır. Borç transferi talebiniz, talep ettiğiniz spesifik kredinin (ihtiyaç/konut/araç) koşullarına göre değerlendirilecektir.

Borç Kapatma Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş Bankası borç kapatma kredisine başvurmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İşCep için örnek vermek gerekirse aşağıdaki talimatlar izlenebilir. Bunlar:

  • Krediler > Kredi Uygula > Anında Kredi veya "İşCep" > "Krediler"
  • Bunu "Başvurular" > "Kredi" > "Anında Kredi" bölümünden gerçekleştirebilir veya İnternet Şubesi'ni kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.
  • Anında Kredi veya "Kredilerim"
  • xredi başvurusu yapmak için "Başvuru-Ürünler" > "Anında Kredi Başvurusu" bölümüne gidin.
  • "Şimdi Başvur" butonu bulunduğunuz sayfanın sağ üst köşesinde yer almaktadır.

Elbette ek olarak başvuru için SMS de kullanabilirsiniz. Banka bunun seçimini tamamen size bırakmaktadır.