Binance Duyurusu ile Bu Altcoin 10 Kat Değerlenebilir!

Binance Duyurusu ile Bu Altcoin 10 Kat Değerlenebilir!
Yok edilen Terra ekosisteminin kalıntılarından ortaya çıkan Terra Classic topluluğunda bir hareketlenme var.

Tanınmış bir Terra Classic (LUNC) doğrulayıcısı, Binance'in bu önemli güncellemeyi uygulaması halinde altcoin fiyatının yükselebileceğini iddia ediyor.

Binance Altcoinlerin Fiyatını Artırabilir Mi?

Çok sayıda kripto para piyasası çöküşünün damgasını vurduğu bir yılı yeni bitirdik. Terra ortamının ani çöküşü, hiç şüphesiz 2022'yi tanımlayan olaylardan biriydi. Ancak bu gerileme, yeni yılla birlikte ekosistemin küllerinden yeniden doğan Terra Classic (LUNC) tarafından tersine çevrildi. Altcoin, 0,0001530 $ işaretine yakın bu hareketle mütevazı bir alım yaptı. Üç aylık düşüş kanalı yukarı kırılarak LUNC için önceki haftaya göre güçlü bir yükselişe yol açtı. Fiyat artışı devam edecek gibi görünüyor. Bu nedenle öncelikle Terra Classic topluluğunun son girişimlerini, gelişmelerini ve LUNC yanma oranındaki artışı suçlamak mümkündür.

Önde Gelen LUNC Doğrulayıcısı ve Topluluk Sözcüsü LUNC DAO, bu ilerlemeler son fiyat dalgalanmalarının birincil itici gücü olsa da, altcoinin önemli bir fiyat artışı görebileceği potansiyel bir yola işaret ediyor. Binance CEO'su Changpeng Zhao, Twitter'da en büyük Terra Classic doğrulayıcısına aşağıdaki yanıtı verdi:

“Blockchain bir topluluk varlığıdır. Mahkumiyet, onu telafi etmek için bizi gerçekten yeniden inşa etmekten alıkoyuyor. Sektördeki baskın oyuncu yeni Blockchain'imize büyük bir uyarı etiketi koyduğunda topluluk paramparça oldu ve kendini onarmakta zorlanıyor. Yatırımcıların sunduğu değerlendirmeye değer veriyoruz. Bununla birlikte Blockchain, Do Kwon'un değil, bir topluluk varlığıdır.”

Terra (LUNA) Fiyaskosu

Binance ilk olarak 2021'in başlarında UST depeg ile karşılaştığında bir uyarı yayınladı. Bu, Terra (LUNA) token fiyatının düşmesine neden oldu. En son uyarılar, Terra'nın kurucu ortağı Daniel Shin için bir Güney Kore mahkemesi tarafından tutuklama emri çıkarılmasının ardından geldi. Ek olarak, Terra'nın ana geliştiricisi ve kurucusu Do Kwon, Koreli yetkililer tarafından bir suçla itham edildi. Ek olarak, 10 Mayıs'ta Binance, Terra ağından para çekme işlemlerini anlık olarak durdurdu. Bu, diğer başka borsaların da aynısını yapmaları için ilham verdi.