Akbank Yeni Müşterilere Müjdeli Haberi Verdi! 10 Bin TL Faizsiz Hoş Geldin Kredisi Sunulacak!

Akbank Yeni Müşterilere Müjdeli Haberi Verdi! 10 Bin TL Faizsiz Hoş Geldin Kredisi Sunulacak!
Türkiye'de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan özel bankanın sağladığı avantajlara dikkat çekiliyor.

Hızlı nakite ihtiyacı olan ya da hemen satın almak isteyenler Akbank kredi pazarlamasını merak ediyor. Yılın son şansı bankacılık sektöründe hala bir benzeri olmayan Akbank'tan geldi. Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre, mobil uygulama üzerinden banka hesabı açanlara 10.000 TL faizsiz Hoş Geldin Kredisi verilecek.

Akbank Faizsiz Kredi Kampanyası Nedir?

Tüm gözler, müşteri odaklı bankacılık hizmetleriyle öne çıkan özel bankalardan biri olan Akbank'a çevrildi. Banka, geniş bir tüketici kitlesine hitap etmek amacıyla yeni müşterileri için faizsiz kredi kampanyası başlatmıştır. Sonuç olarak Akbank mobil uygulaması üzerinden "uzaktan müşteri kazanma" tekniğini banka şubesine gitmeden kullanan kişiler 10.000 TL nakit para kazanacak. Ayrıca mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olabilecek Akbank müşterileri 10 gün içerisinde %0 faiz avantajı ile 10.000 TL kredi çekebilecekler. Akbank'ın faizsiz kredi olarak lanse ettiği bu girişim yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Akbank Faizsiz Kredi Kampanyasını Kimler Kullanabilir?

En büyük özel bankalardan biri olan Akbank, müşterilerine kazançlı ve kazançlı fırsatlar sunmaktan asla vazgeçmiyor. Acil paraya ihtiyacı olanlar Akbank'a giderek hemen 10.000 TL nakit yardım alabilirler. Akbank'ın müşteri odaklı kampanya lansmanına göre, mobil uygulamanın faizsiz kredi seçeneğinden sadece Akbank müşterileri yararlanabilecek. Bu konuda bankanın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre Akbank, 20 Aralık 2022 ile 13 Ocak tarihleri arasında "Akbank üyesi olmak istiyorum" adımından itibaren mobil uygulamayı indirebilecek ve faizsiz kredi çekebilecek. Akbank şubesine gitmeden "uzaktan müşteri kazanımı" sürecini başarıyla tamamlayan müşteriler, Akbank'ın yeni işe başlayan çalışanları oldukları için 10.000 TL faizsiz nakit desteğini de çekebilecekler.

Akbank 10.000 TL Faizsiz Kredi Koşulları Nelerdir?

10.000 TL faizsiz kredi imkanı sunan Akbank kampanyası yoğun ilgi görmekte ve her geçen gün daha fazla tüketiciye ulaşmaktadır. Bu kampanyadan sadece yeni Akbank müşterileri yararlanabilecektir. Akbank müşterisi olanlar faizsiz kredi çekemeyeceklerdir. Akbank'ın resmi duyurusuna göre, mobil uygulama ile yeni Akbanklılar, başvuru koşullarını sağlayanların şubeye gitmeden 10 gün içinde hayat sigortası ve faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapmasına olanak tanıyacak.