Akbank 2 Gün İçinde Başvuru Yapanlara Faizsiz 20 Bin TL Verecek!

Akbank 2 Gün İçinde Başvuru Yapanlara Faizsiz 20 Bin TL Verecek!
Akbank'ın Aralık ayında başlattığı 0 faizli ihtiyaç kredisi programı son günlerine yaklaşıyor. 13 Ocak'ta kampanya sona erecek. Paraya ihtiyacı olan bireylerin sorunlarına çare olacak fırsat kampanyasının detayları açıklandı. Sadece iki gün kaldı.

Son iki gün içinde başvuran herkes Akbank'tan yüzde 0 faizli 20 bin TL ihtiyaç kredisi alacak. Paraya ihtiyacı olan, borcunu ödeyemeyen, okullar açılınca ailesini ya da memleketini ziyaret etmeyi planlayanlar için önümüzdeki yıl ilaç görevi görecek kampanyanın sonuç unsurları açıklandı.

Yeni yıl hediyesi olarak özel duyurusunu yılbaşına özel fırsat kampanyasıyla ulaştıran Akbank, 20.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi kullandıracak. Her seferinde daha fazla müşteri çekmek için bankaların varlıklı kategorileri bir arada gruplandırmasına izin veren "harcadıkça kazan" yöntemini etkinleştirdi. Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından Akbank'ın yeni yıl sonrası başlattığı ilk kampanya için geç kalmadan hemen başvurun. İhtiyaç kredisi veren bankalar listesinde Akbank ilk sırada yer alıyor. 100 bin TL'ye varan ilk talep artışının ardından pozitif izin başvuru sürecinden geçenler kontenjanı neredeyse tamamen doldurdu, bu nedenle üst sınır 40 bin lira ve ardından 20 bin lira olmak üzere ikiye ayrıldı.

Akbank Yüzde 0 Faizli İhtiyaç Kredisi Sunuyor

Akbank'ı mobil cihazından kullananlar, maksimum 20.000 TL'ye kadar %0 faizle kredi kullanabilecekler. 10.000 TL %0 Faiz 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 6 ay ödemeli avans kullanmak için tek şart Akbank Mobil'i indirip gerekli belgeleri sisteme yüklemek. Kişisel geçmişiniz, canlı destek ile iletişime geçmenizin ardından değerlendirmede değerlendirilecek ve müşteri kayıt aşamalarını başarıyla tamamladığınızda sonuç tarafınıza SMS ile bildirilecektir.

Kampanya 13 Ocak 2023 tarihinde sona erecektir. Kampanyadan sadece Akbank Mobil'i indirip "Akbank'a üye olmak istiyorum" adımını geçen yeni kullanıcılar faydalanacaktır. Bu kullanıcılar ilk kez ve uzaktan işlem yapan kişiler olarak belirleniyor. Başvuruları onaylanırsa, belirlenen hesaba 0 faiz ile 10.000 TL ihtiyaç kredisi ve 0 faiz 10.000 TL taksitli avans hızlı bir şekilde yatırılacaktır.