2023 Emeklilerin Senesi Olacak! O Bankalar 30 Bin TL Ödeme Yapıyor!

2023 Emeklilerin Senesi Olacak! O Bankalar 30 Bin TL Ödeme Yapıyor!
Ocak ayında emeklilere 30 bin TL verecek bankaların listesi açıklandı. Garanti Bankası, Akbank ve Denizbank'ın uygun faiz oranlarıyla kullandırdığı bu kredilerden sadece emekli maaşını kendi bankasından alanlar yararlanabilecek.

Emeklilik hesabınızı kullanmak için kredi talebinde bulunmanızı sağlayan bir kampanya var. Garanti Bankası, Akbank ve Denizbank'ın emekli müşterileri için planladığı kredi kampanyası açıklandı. Ocak ayında bu üç banka müşterilerine uygun faiz oranlarıyla 30.000 TL kredi veriyor.

31 Aralık'ta sona eren ve yenileri kamuoyuna duyurulmayan tanıtım kampanyasına milyonlarca emekli dikkat çekti. Buna göre, emekli maaşlarına yapılan zam açıklamasının ardından milyonlarca EYT'li için yeni emeklilik sistemi bankaların emekli müşterilerini içeride tutacak şekilde açılırken, bankanın 2023 yılı itibarıyla yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.

Garanti Bankası Emekli Kredisi Tüm Detayları

Emekliler, Garanti Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılmak için düşük faizli kredi başvurusunda bulunabiliyor. Garanti Bankası'nda emeklilik/tüketim kredisi kullanmak için başvuru formunu net bir şekilde doldurmanız yeterli. İşlem hemen tamamlanacak ve krediyi kullanabileceksiniz. Özellikle banka müşterinizden alacağınız internet bankacılığı şifrenizi kullanarak size en yakın Garanti Bankası şubesine gittikten sonra işlemi tamamlayabilir, onaylanan krediyi hesabınıza alabilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Denizbank ve Akbank Emekli Kredisi Tüm Detayları

Akbank ve Denizbank'tan emekli kredisi kullanmak isteyenler, başvuru sahiplerinin şartları sağlaması durumunda banka şubesine gitmeden hızlı kredi ödemesi gerçekleştirebiliyor. Akbank ve Denizbank ihtiyaç kredisi kullanmak için en yakın banka şubesine gitmeniz yeterli. Buradan başvuruda bulunarak işlemi hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve kabul edilen krediyi hesabınıza hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Akbank ve Denizbank internet sitelerinde yer alan duyuruda, gelir belgesi ibraz etmeden başvuruda bulunan emeklilere 30 bin TL ödeneceği belirtildi. Uygulamalar; Denizbank ve Akbank mobil uygulamaları ile kullanıcıların Akbank Direkt başvurusu yapmasına olanak sağlanmaktadır. Bankaların resmi internet sitelerine üye olarak kampanya özelliklerini inceleyebilir ve emeklilik hesabınızı bu bankalara taşıyabilirsiniz. Kredi almak istiyorsanız, kredi veya emeklilik promosyonu sınırlamalarınızı da net bir şekilde artırabilirsiniz.